Ahad, 30 November 2014

MANDIAN AURA 7 BUNGA

ANDA SELALU STRESS

DAN


HILANG MOOD !!!!Amalkan mandian Aura 7 Bunga
Photo: ( MANDI BUNGA )  KHAS untuk :  ✔ Suami isteri (mengeratkan perhubungan) ✔ Anak dara ✔ Wanita yang sedang mencari jodoh ✔ Bakal pengantin (untuk menaikan seri di hari bahagia) ✔ Wanita bekerjaya ✔ Usahawan/peniaga (meningkatkan daya keyakinan diri dihadapan pelanggan) ✔ Pelajar (untuk meningkatkan daya penumpuan) ✔ Penganggur (membuka peluang pekerjaan) ✔ SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA  Mandian aura warna bunga boleh membantu membangkitkan cakra tenaga dalaman dan keserian diri. Selalunya bila badan kita kurang aura, kita selalu tidak bersemangat dan kurang keyakinan diri. Sebaiknya kita gunakan anugerah-anugerah warna yang Allah beri untuk cuba memperbaiki sistem aura dalam badan kita.  Mandi bunga mempunyai khasiat yang terlindung. Antaranya mengaktivate sistem bio-energy yang sedia ada dalam badan. Aura bertindak sebagai dinding atau perisai halus yang melindungi dalaman manusia. Aura yang sihat dan bersaiz besar penting untuk mengekalkan keharmonian tubuh supaya kekal sihat dan bebas dari unsur negatif selain menghilangkan tekanan dan stress.  Cara guna : Titiskan 3/5/7 ke dalam air mandian (baldi), niat yang terbaik untuk diri sendiri, selawat 3x dan mandi sebagai bilasan terakhir.  Untuk info lanjut PM/Whatsapp ke 017-620 5020, saya sedia membantu anda


TERDIRI DARIPADA 7 AURA BUNGA


 Gabungan 7 jenis bunga lavender, rose, zaffron, melur, orkid,ylang-ylang dan daisy
Titikkan 3-7 titis untuk alami mandian kerohanian yang menakjubkan adalah menyamai kekuatan mandi bunga yang mampu membersihkan aura anda yang kotor, busuk, bocor, panas, kusam serta tidak bermaya yang menyebabkan wajah anda suram, pucat, tiada seri, kurang keyakinan diri, malang asyik menimpa diri, murung, stress, serta kurang diminati.
Mandian aura warna bunga boleh membantu membangkitkan cakra tenaga dalaman dan keserian diri. Selalunya bila badan kita kurang aura, kita selalu tidak bersemangat dan kurang keyakinan diri. Sebaiknya kita gunakan anugerah-anugerah warna yang Allah beri untuk cuba memperbaiki sistem aura dalam badan kita.


Mandi bunga mempunyai khasiat yang terlindung. Antaranya mengaktivate sistem bio-energy yang sedia ada dalam badan. Aura bertindak sebagai dinding atau perisai halus yang melindungi dalaman manusia. Aura yang sihat dan bersaiz besar penting untuk mengekalkan keharmonian tubuh supaya kekal sihat dan bebas dari unsur negatif selain menghilangkan tekanan dan stress.
1 titisan pun mampu mengharumkan satu rumah apabila anda mandi di dalam bilik air!

7 Aura Bunga ni sesuai diamalkan oleh
1. Peniaga/Usahawan
2. Pekerja
3. Bakal pengantin
4. Bakal bertunang
5. Wanita yang mementingkan kecantikan aura wajah
Lelaki & wanita boleh amalkan.

Cara guna :
Titiskan 3/5/7 ke dalam air mandian (baldi), niat yang terbaik untuk diri sendiri, selawat 3x dan mandi sebagai bilasan terakhir.


Mengapa perlu memilih Mandian AURA 7 BUNGA ?

 100% Pati bunga-bungaan yang mengandungi aura yang tinggi
 Membersih energy aura yang kotor dan negatif
 Meningkatkan daya pemikiran yang positif
 Merapatkan hubungan dengan orang tersayang
 Jika disertai dengan niat yang baik insyaAllah niat yang baik tercapai

RM55 SEBOTOL TIDAK TERMASUK POS
PM kak ummu 0137033819
Tiada ulasan:

Catat Ulasan